goede voornemens?

logo

Goede voornemens?

Wil je beter in je vel gaan zitten in 2015 en wil je daar nu eens ECHT werk van gaan maken? Je staat er niet alleen voor……..

Je weet al veel over gezond eten en voeding. Je hebt al veel geprobeerd en dat lukte ook aardig…… alleen was dat tijdelijk en zakte je langzaamaan weer af naar je oude gedrag? Herkenbaar. Zeer begrijpelijk en menselijk ook. Je bent niet de enige. Wij mensen zijn nu eenmaal zodanig geschapen dat we een neiging naar vettig en zoetig eten hebben. Dit is ook van groot belang geweest voor de ontwikkeling van de mensheid. Maar er zijn geen tijden van voedselschaarste meer, dus hebben we het gevoel te moeten vechten tegen onze natuur en nemen we de kilo’s en het opgeblazen gevoel maar voor lief…..of toch niet?

Je kunt je gedrag veranderen. Diep in je hart weet je dat zelf ook wel. Je weet ook dat al die diëten maar tijdelijk werken en er helaas geen wondermiddeltjes te koop zijn. Als je blijvend lekkerder in je velletje wilt zitten moet je het structureel aanpakken. Slik!

De vraag is: Wat heb je er voor over? Hoe graag wil je slank en fit zijn? Hoe blijf je jezelf motiveren? Want slank en fit zijn levert je veel op……maar het kost ook wat! En wegen de voordelen tegen de nadelen op? Uit ervaring weet ik dat het antwoord JA! is. Maar weet jij dat ook? En hoe kom je daar achter?

Ik nodig je uit om die vragen bij jezelf te onderzoeken. Ik kan je op weg helpen en tijdens de rit begeleiden, zodat jij blijvend gezonder en slanker wordt. Dit doe ik inhoudelijk (gezonde voeding, tips, bewegen enz) als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.  (coaching, gesprekken, onderliggende remmende factoren enz.)

Zelf zou ik het van de daken willen schreeuwen hoe fijn het voelt om gezond, slank en fit te zijn. Ik wil dat gevoel niet voor mezelf houden. Ik wil het met jou delen. Mits jij daar open voor staat. Mijn manier van coachen is open, eerlijk, direct, prikkelend, motiverend en soms confronterend. Dat kan soms best moeilijk zijn. Maar zachte heelmeesters…….. Daarnaast ben ik erg empathisch, meedenkend, begaan, enthousiast en energiek. Soms gaat de coaching veel dieper dan “eten”, maar gaat het over je zelfbeeld, zelfliefde, assertiviteit, afhankelijkheid, patronen, valkuilen enz. Ik ben namelijk van mening dat gedrag niet te veranderen valt door alleen eet-en beweegadviezen te geven. Wat je eet is wie je BENT. En je bent mooi, alleen besef je dat zelf nog niet altijd.

Kom in beweging en gun jezelf dit kado, je bent het waard.

Gerda de Zwart

info@gcoaching.nl

06-57637724

Praktijkadres Groen van Prinstererweg 15 Katwijk